Back to Question Center
0

Semalt stručnost: Google karte kao novi oblik društvenog medijskog marketinga

1 answers:

Nije davno, Google Plus bio je glavni pružatelj svih informacija u vezilokalne tvrtke. Međutim, Google My Business već je preuzela web mjesto za vlasnike tvrtki. Danas korisnici mogu upotrebljavati Google karte da imaju sličnefunkcionalnost. Neke SEO analitike prikazuju Google Karte poput društvenih medija u prerušavanju. Mnoge tvrtke su se uključile u ovaj pristup kako bi se društvomedijske marketinške tehnike donose plodove na Google kartama.

Google karte nisu web stranice društvenih medija, ali imaju neke sličnosti s uobičajenimdruštvene medijske platforme. Tradicionalna taktika marketinških medija (SMM) primjenjuje se na Google karte kao u društvenim mrežama. Google karte imajumogućnost povećanja kapaciteta za rangiranje.

Upravitelj uspjeha klijenta tvrtke Semalt ,Nik Chaykovskiy objašnjava značajke koje su prisutne na Google kartama, što može imati utjecaja na promet klijenata.

Pregled poslovanja na karti

Svako poduzeće ima karticu koja sadrži podatke kao što su podaci o lokaciji, ocjenu zvjezdica,recenzije kupaca i fotografije tvrtke. U gornjem dijelu, nalazi se sažetak informacija kao što je naslovna fotografija, procjena cijena udolara, ocjenu korisnika, kategoriji poslovanja i vezu za fizičku lokaciju. Google karte pružaju sličnu platformuza društvene medije uključiti:

  • Spremi značajku. Može se spasiti pretraživanje ili web mjesto kako bi se kasnije uputili na to.
  • Značajka u blizini. Ovo su informacije o sličnim tvrtkama u toj kategoriji unutardosegnuti s trenutne lokacije korisnika. Google najavljuje da gotovo 80% tih pretraživanja potječu s mobilnih telefona..Ovaj rezultatpojačava potrebu za izradom vašeg mobilnog web sučelja.
  • Pošalji na moj telefon. Mobilni korisnici s Google računom mogu koristiti ovu značajku za dijeljenje avezu ili lokaciju tvrtke.
  • Udio. Postoji permalink koji korisnicima pomaže slati korisničke podatke na različitemjesta. Možete skratiti vezu pomoću okvira za kôd koji Google pruža.

Društveni aspekt Google karata

Korisnici mogu vidjeti fotografiju. Kupci imaju mogućnost dijeliti slike u ovom odjeljku.Postoji mjesto posebno dizajnirano za ocjenu korisnika. Korisnik može ocijeniti tvrtku ili čak ostaviti komentar. Korisnici mogu izraditi prilagođene kartegdje mogu uključiti svoje omiljene "mjesta" kao što su tvrtke.

Lokalne tvrtke trebaju poticati korisnike da pregledaju tvrtke. Osobe također mogu učitatisvoju fotografiju kako bi ljudi dobili vizualizaciju onoga što očekuju. Što više tvrtka ima recenzije, to više tvrtka dobiva više vršnjakana razmjenu iskustava. Tvrtke mogu slušati što klijenti govore i izvršiti potrebne prilagodbe.

Zaključak

Google karta zamjena je za Google Plus Local. U početku, Google je naglasio stvaranjelokalna društvena mreža za tvrtke. U ovom vremenu Google karte mogu zauzeti sličan položaj s nedavnim promjenama u Google algoritmu.Google karte možda nisu društvena mreža, ali imaju neke značajke koje se odnose na marketing društvenih medija. Na primjer, korisnici imaju prilikupromoviraju svoje tvrtke i usluge kroz uključivanje lokacije. Može se poboljšati SEO pomoću meta tagova i lokaliziranog i plaćenogciljanih oglasa. Google stavlja naglasak na lokalni SEO kao i stvaranje tvrtki rangom koristeći njihov zemljopisni položaj. Googlekarte mogu imati veliki utjecaj na marketing kao društvenim medijima.

November 27, 2017
Semalt stručnost: Google karte kao novi oblik društvenog medijskog marketinga
Reply