Back to Question Center
0

Semalt predstavlja 7 strategija SEO za pružatelje medicinske skrbi

1 answers:

Search Engine Optimization (SEO) osigurava da se Vaša web stranica može naći kadapojedinac postavlja upit u tražilici. Na primjer, ako web korisnik traži podiatru u bostonskom lokalitetu i tamopostoje mnogi podiatristi u tom području, očito, želite da vaša praksa pokaže kao prva opcija u rezultatima pretraživanja.

Upravitelj uspjeha klijenta tvrtke Semalt Jason Adler daje sedam trikova i strategija koje se mogu implementirati kako bi vaša organizacija bila konkurentna u zdravstvenom sektoru ipomažu vam da rangirate visoko u rezultatima pretraživanja.

1. Odaberite prave ključne riječi

Napravite sveobuhvatan popis riječi koje, mislite da bi pojedinci upisalikada tražite medicinsku skrb i usluge. Nakon sastavljanja popisa riječi za pretraživanje, procijenite njihovu učinkovitost korištenjemGoogleov alat za planiranje ključnih riječi. Test će prikazati koje izraze imaju značajan promet pretraživanja mjesečno, ali s minimalnom konkurencijoms drugih mjesta.

2. Opišite svoje meta podatke: Meta opisi i oznake naslova

Ključne riječi integrirane s vašom intervencijom u SEO trebaju biti prisutne u metapodacimasvake stranice i kroz primarni sadržaj vaše web lokacije. Metapodaci imaju HTML meta oznake koje se nalaze između zatvaranja i otvorene glaveoznake na HTML kôdu datoteke. Meta podaci pomažu tražilici da prepoznaju koja je stranica oko dok se oznake naslova percipirajukao naslov stranice.

3..Izradite sadržaj bez plagiranja

Izradite jedinstveni sadržaj za svoje stranice u ime vašeg centra za medicinsku skrb da biste bili sigurnida se ističe i daje vam konkurentan rub online. Obavještavanje publike pomoću marketinga kvalitete sadržaja omogućujeda biste naznačili vašu stručnost i vrijednost i na kraju steći rang u tražilici.

4. Osigurajte da imate web stranicu na svojoj web stranici

Stvaranje pojednostavljene karte web lokacije često je podcijenjeni trik integracije vašegsite s tražilicama. Karta pruža uvid u Yahoo, Bing, pa čak i Google o tome kako je vaše web mjesto konfigurirano i povezano.

5. Imaju različita vertikalna pretraživanja

Većina zdravstvenih stručnjaka nedostaje prilika za višu razinu koristeći dijaprojekcije,videozapise, slike i druge interaktivne oblike. Ispunite web-lokaciju relevantnim optimiziranim sadržajem i koristite korištenje različitih oblikatraženja vertikale.

6. Lokalno oglašavanje na pretraživačkoj mreži

Preko polovice pretraživanja obavlja se putem mobilnih uređaja. Lokalnipretraživanje je ključna okomica za organizaciju medicinske skrbi jer pacijenti moraju posjetiti fizičku lokaciju tih centara prije njihkoristiti njihove usluge.

7. Upotrijebite društvene web-lokacije za poboljšanje poretka

Društveni mediji usmjeravaju promet na vašu web-lokaciju i olakšavaju dvosmjernointerakcije između redovne osobe i organizacije. Društvene web lokacije utječu na SEO u vezi s vezomzgrade i angažman sadržaja.

I dalje sumnja u važnost SEO u vašoj struci? Trenutno više od 55 postoodraslih u Americi vlastiti smartphone, što pokazuje koliko je važno rang visoko u rezultatima pretraživanja koje bi potencijalni pacijenti mogliu potrazi za svojim uređajima, kao i stolnim računalima. Provođenje gore navedenih postupaka povećat ćete se na mrežiprisutnost vaše prakse i dostizanje novih klijenata.

November 27, 2017
Semalt predstavlja 7 strategija SEO za pružatelje medicinske skrbi
Reply