Back to Question Center
0

Semalt otkriva kako se CTR odnosi na vaše rangiranje web stranica

1 answers:

Svatko tko želi napredovati u online marketingu može se pitati o djelovanju organskih proizvodaklikovni postotak (CTR). Koliko marketers i pojedinci rade analizu trendova, pokušajte nadmudriti svoje konkurente slijedećiSEO trendovi. Ipak, Googleovi patenti i konkurentske teorije ostaju nepoznate čim ne otkriju kriterije njihovog algoritmaotvoreno. Ali ono što sigurno znamo jest da CTR utječe na rangiranje kao neizravni čimbenik.

Međutim, trendovi u online marketingu donose drugačiju sliku. Na primjer, CTR kontroliraGoogle faktori rangiranja. Mnogi digitalni marketingeri nastoje iskoristiti ovu značajku. U ovom članku, Jason Adler, Uspjeh klijentaVoditeljica Semalt otkriva nekoliko razlika između CTR-a i rangiranja, objašnjavajući kako su relted. Postoje i bitni savjeti koji će vam pomoćiGoogle klikovni postotak (CTR) dobro funkcionira na organskim SERP-ovima.

Kako CTR utječe na poredak

  • Kako bi učinkovito rangirali web stranice, treba postojati kriteriji za postavljanje web stranicanarudžba. Na taj način Google upotrebljava informacije kao što su podaci o klikovima. CTR utječe na klikovni postotak rezultata SERP-a. Kao rezultat toga, web stranice s najvećimbroj klikova se postavlja na vrh, a oni s nekoliko klikova nalaze se na dnu. Algoritam je postavljen da razmotri sadržajs velikim brojem relevantnih klikova..Većina tražilica primjenjuje ovaj kriterij u svojim algoritmima pretraživanja. Google savjetuje blogerebiti glavni u relevantnosti sadržaja. Kako sadržaj postane konzistentan, pojavljuju se klikovi. Ove klikove čine web mjesto dobitku odlične nagradeocjena stoga poboljšava vaše SEO rezultate.
  • Drugo, Google ovisi o CTR-u kao kriteriju prikaza OneBoxa.web-lokacija mora imati minimalni CTR za dobivanje OneBoxa na svojoj web stranici. Google ima automatski sustav koji ispituje klikovni postotak(CTR) po OneBox prezentaciji po upitu. Ovaj fenomen može objasniti neke sezonske fluktuacije u rangiranju pojedinogweb stranice ili stranice. Na primjer, web stranica može biti uspješno danas, ali ne i uspješno sutra. Kao rezultat toga, digitalni marketingutrebao bi upotrijebiti relevantnost kao ključni čimbenik. Održavanje CTR-a može zadržati web mjesto prilično dobro u tražilicama.
  • Web stranica bi trebala imati pristojan klikovni postotak. Angažman web mjesta ključan jeza informacije koje zahtijevaju rangiranje. Važno je osigurati da se korisnici koji kliknu vezu na vašu web-lokaciju uključe u njega zaznatno razdoblje. CTR poboljšava autoritet svoje stranice kroz relevantnost, što poboljšava vašu poziciju. Da bi CTR imao najviše koristiiz SEO, treba organizirati sadržaj web stranica i naslova i meta oznaka. Google rangira web stranice izvan važnosti vašegsadržaj. Izvrstan sadržaj ima visoku stopu klikanja. Googleov algoritam koristi ovu značajku kako bi razlikovao koji položaj posebnosite zaslužuje.

Zaključak

Online oglašivači mogu beskrajno raspravljati o tome ima li Googleov CTRrezultati tražilice ili ne. Istina je da CTR uistinu pomaže da web mjesto bude rangiran. Međutim, može biti teško razumjeti odnosizmeđu CTR-a i SEO-a. Nadamo se da vam ovaj članak pomaže razumjeti odnos između ovih dviju konstanti i načinamožete ostvariti dobru klikovnu stopu Google (CTR) na organskim SERP-ovima.

November 27, 2017
Semalt otkriva kako se CTR odnosi na vaše rangiranje web stranica
Reply