Back to Question Center
0

Semalt objašnjava kako stvoriti meta opise koji generiraju promet u e-trgovini

1 answers:

U bilo kojem poslu, dohvaćanje prometa jedan je od načina doći do novih visina. Kadapokretanje Search Engine Optimization (SEO), meta oznake i opisi su bitna područja za postavljanje konkurentne ključne riječi. E-commerce metaopisi su kratki oglasi.

HTML meta oznake daju poslužitelju vrijedne informacije o web stranici. Uvijek postojimeta oznaku za opis sadržaja stranice, meta oznaku za informacije o autorskim pravima i meta oznaku koja drži robots.txt. Na primjer,
"".

Oznake meta opisne su važne posebno u marketingu društvenih medija.To daje poticaj za dominaciju i relevantnost kada dijeljenje stranica dobiva prečesto. Dakle, SMM je primarna metoda dohvaćanjaklijenti. Pomaže početnim startima da pobijede konkurente i daju svima šansu da dominiraju u svojim nišama.

Nik Chaykovskiy, menadžer uspjeha korisnika Semalt opisuje ključne aspekte koje morate uzeti u obzir prilikom izrade meta opisa.

Kada koristiti meta opise

Za određeni skup ključnih riječi, meta opis može biti koristan za izraduneke konverzije. Meta opis daje gledateljima još jednu potvrdu o relevantnosti vašeg sadržaja za određeni skup ključnih riječi.Upiti za pretraživanje koji izgledaju slično zahtijevaju meta opis da prekine vezu.

Semalt preporučuje uključivanje dugoročnih ključnih riječi za meta opise. Ako je sadržajuključuje više od tri ključne riječi, nemojte ih koristiti u meta opisu..Tražilice mogu lako pogriješiti zbogpopunjavanje ključnih riječi, što zauzvrat zarađuje zastavicu. Trebali biste uzeti dio te stranice i upotrijebiti isječak kako biste se prikazaliinformacije o upitu za pretraživanje.

Pisanje dobre e-trgovine Meta opis

Za mnoge primjene najbolja duljina za meta opis je maksimalno 160 znakova.Na primjer, Google kao tvrtka ima web stranicu s opisom meta, koja sadrži 159 znakova. To uključuje čak i prostore kao znakove.

U dobivanju dobrog meta opisa, važno je smatrati ga cvrkutom iliFacebook post. Twitter ima ograničenje od 160 znakova. Također možete slijediti neke od sljedećih smjernica:

  • Koristite ključne riječi. Izrazi za pretraživanje predstavljaju sadržaj koji je visok prema onome štokorisnik pretražuje. To je važnost koja se sastoji od nekih čimbenika koji vas čine visoko algoritmom.
  • Upotrijebite glagole. Glagoli potiču osobu da odmah poduzme radnju. Možeš koristitifraza poput "Trgovine slušalicama u Jumiji".
  • Upotrijebite poziv na radnju. Kombinirajte opis meta s postupcima kao što su "trgovina", "preuzimanje" ili "kupnja".
  • Izrada predložaka. Previše je naporan napisati novi meta opis za svakogastranica. Korištenje predložaka možete olakšati.

Meta opisi pomažu vašoj web stranici da visoko rangiraju neizravnim sredstvima. Mnogiljudi ne shvaćaju da dobivanje vrhunske pozicije ne mora nužno značiti klikove. Meta opisi pretvaraju osobu koja pregledava stranicukliknite je. Sadrži vrijedne informacije koje imaju smisla za upite za pretraživanje za određeni skup ključnih riječi. Oni također imaju još jednuvelika stvar, otvorite opis grafikona. Meta tagovi su dovoljno kratki da se prikazuju na postovima društvenih medija. Angažman društvenih medija jedan je od njihnačini povratne veze i relevantnost mogu poboljšati SEO daje vam više posjetitelja.

November 27, 2017
Semalt objašnjava kako stvoriti meta opise koji generiraju promet u e-trgovini
Reply