Back to Question Center
0

Semalt Expert pruža 10-korak vodič za E-commerce Content Marketing

1 answers:

SEO i marketing sadržaja su međusobno ovisni. Međutim, kada je planirano i provedeno ispravno,sadržaj može značajno poboljšati izvedbu pretraživanja. Dakle, kako možete kombinirati SEO zahtjeve sa stvaranjem sadržaja?

Spustite se na ta deset zlatnih pravila, koju pruža Artem Abgarian, menadžer viši menadžer tvrtke Semalt Digitalne usluge.

1. Saznajte što su klijenti stalo.

Uspješni trgovci brzo se prihvaćaju istraživanje tržišta kako bi utvrdili svoje kupce 'potrebe. Još jedna besplatna i brza tehnika prikupljanja sadržaja potrebnih za kupce je korištenje SEO ključnih istraživanja. Da bi to postigli, izabrao jeodgovoriti na pitanja koja ljudi traže tražilicama i razgovarati s osobljem za podršku za više ideja.

2. Pametno odaberite vrste sadržaja.

kada je pisano o temi koju pretraživači gledaju u velikom broju, dugoročnosadržaj može biti dobar. Osim toga, takav sadržaj treba biti izrađen na jeziku koji često koriste posjetitelji. Jedan od najboljih načina određivanjanajbolja vrsta sadržaja je plaćanje pozornosti na one koji dobro rangiraju na Googleu.

3. Ne zaboravite uključiti opisni tekst.

Iako tražilice imaju sposobnost koja se neprekidno razvijaju, još uvijek tražeopisni tekst kako bi im pomogao razumjeti sadržaj, kontekst i slike u videozapisu. Uvijek opišite infographics i uključitetranskripti koji sadrže ključne točke koje želite napraviti.

4. Nemojte zaboraviti ono što prodajete.

Pridržavajte se sadržaja ideja koje se podudaraju s uslugama i proizvodima koje pružate.Može zvučati očigledna ideja. Međutim, pretraživači su uvijek zainteresirani za beskonačan broj pojmova, informacija i proizvoda. Stoga,izbjegavajte stvaranje sadržaja izvan podataka povezanih s vašim proizvodom..

5. Nemojte pisati za upravljanje.

Napišite za publiku. Osim ako gledatelji upotrebljavaju iste SEO riječi kao što su poslovanje, jarakžargon i stvaranje jedinstvenog sadržaja pomoću deskriptivnog i običnog jezika. Ipak, pozivajući se na ključne riječi koje ste prethodno istraživali tijekom odlučivanjana vašem sadržaju.

6. Ne zaboravite prodati nježno.

Trgovci e-trgovine žele da kupci sleti na svoje web mjesto kad god traže ibiti privučeni dostupnim sadržajem. Međutim, ponekad je sadržaj koji se rangira umjesto proizvoda i kategorije. U takvoj situaciji, prodavateljtreba pokazati kako se brinuti ili koristiti nešto, a to može privući posjetitelje da kupuju proizvod.

7. Povežite e-trgovinu i sadržaj.

Povezivanje je važan put za publiku za pristup i probavljanje sadržaja. Također,pomaže pretraživačima da shvate značenje različitih područja web mjesta. Koristite navigaciju zaglavlja i podnožja u povezivanju informacija ikako bi posjetitelji mogli lako dobiti informacije i proizvode.

8. Zadržavajte sadržaj na svojoj web lokaciji.

Ako želite rangirati svoj sadržaj, stavite je na istu web stranicu koju koristite u prodaji proizvodaa ne microsite. Microsites nisu korisni u izvedbi prirodnog pretraživanja jer je to vanjska veza.

9. Razmislite o sadržaju udruživanja.

Sadržaj na vašoj web-lokaciji neće uvijek privući prave posjetitelje. U takvim slučajevima,trgovci e-trgovinom bi trebali sindikati sadržaja. To se postiže nudeći sadržaj drugim web-lokacijama koje nadmašuju sadržaj hostinga na vašoj web-lokaciji.

10. Budite oprezni pri objavljivanju sindiciranog sadržaja.

Objavljivanje članaka iz drugog izvora može vam izgledati atraktivno rješenjenema resursa za stvaranje vlastitog sadržaja. Ipak, iz SEO perspektive, ovaj put akcije je štetan u e-trgovini. Pomaže nekomedrugo rangirati hosting njihov sadržaj na vašem siteu.

November 27, 2017
Semalt Expert pruža 10-korak vodič za E-commerce Content Marketing
Reply