Back to Question Center
0

Semalt Expert pojašnjava zašto SEO treba postati integralna komponenta vaše tvrtke

1 answers:

Search Engine Optimization (SEO) ne može biti učinjeno jednom za postizanje uspjeha.Za održivost, SEO zahtijeva da se integriraju u osnovne procese upravljanja vašim e-commerce pothvatom.

Prije jednog i pol desetljeća, profesionalni SEO mogao poboljšati organsku pretraguudobnost svoje sobe. On će pamtiti najvažnije riječi u kopiju nakon što je već bio na papiru, napravio sitemap i kasnije,stvoriti linkove na wikiju, članke članaka i komentare na blogu.

SEO i dalje uključuje autoritet veze i relevantnost ključne riječi. Međutim, trenutno,materijalizacija tih kritičnih elemenata mora biti artikulirana u skladu s strukturom mjesta; u proizvodima koji su onipod uvjetom; način na koji su imenovani. To je razlog zašto je potrebno ugraditi u osnovne operacije vašeg digitalnog pothvata.

Artem Abgarian, voditelj menadžera višeg menadžera tvrtke Semalt ,daje uvid u zašto SEO zahtijeva integriranje u jezgru vaše tvrtke i kako biste trebali pokrenuti pothvat e-trgovine.

Trenutni SEO je o utjecaju

U stvari, SEO stručnjaci su samo odgovorni za ograničene isporuke. SEO zahtijevasveobuhvatna istraživanja ključnih riječi na čestoj osnovi kako bi se osvijetlila taksonomija i strategija. Moramo često provjeriti web mjesto kako bismo bili sigurnida je u skladu s savjetima o optimizaciji. Sadržaj mora biti optimiziran i metapodaci zapisani za novi sadržaj.

Savjetovanje drugim timovima

Najvažniji SEO ulomak je savjet na bezbroj projekata kao što je uklanjanjezastarjelog sadržaja i projektiranja dijela novog kontinenta.

Na primjer, kupac me pitao zašto je izvedba receptnog dijela bilanije u skladu s očekivanjem. Pregled predmetnog problema prikazao je nedostatak navigacijskih predjela za tražilice.Konkretno, tražilicama nije bilo šanse skliznuti na postupak koji je kupac očekivao da će činiti.

Rješavanje obje ove zabrinutosti pomoglo je receptima da prisili promet organskog pretraživanjana platformu, koja se, u konačnici, pretvara u kupnju.

Ova zabrinutost ukazuje na ono što se događa kada se SEO uključi nakon završetkaprojekta. Integriranje SEO od samog početka smanjuje troškove popravljanja i povećava učinkovitost recepata.

Od strategije do testiranja

Za učinkovitu izvedbu SEO mora biti uključen u svakoj fazi od strategijena početku projekta izvršenja i ocjenjivanja na kraju. Strategija bi trebala biti informirana kroz istraživanje i analizu ključnih riječi, stranicaimena, taksonomije i navigacije. Duboko svladavanje algoritama i bot sposobnosti trebalo bi savjetovati o razvoju, dizajnu i odabiru platforme.

Svaki od tih specijaliteta može ili poboljšati performanse SEO ili ga povrijediti.

Ugrađivanje SEO u digitalne procedure na e-commerce venture potičeoptimalnu vrijednost SEO uz minimalan trošak.

Silosi su prirodni neprijatelji integracije budući da to čine teškimSEO stručnjaci za ispitivanje korelacije između projekata i oni utječu na prihod generiran od e-trgovine ovisnih o organskoj pretrazi.

Prijenos odgovornosti, pristupa

Ako se želite usredotočiti na izvedbu organskog pretraživanja, tada vam je potrebnapojedinac koji se zalaže za SEO koji obuhvaća sav oglašavanje, e-trgovinu i digitalne funkcije u organizaciji. Zapošljavanjeinterni SEO stručnjak je najučinkovitiji pristup kako bi se osiguralo da SEO postaje sastavni dio vaše tvrtke.

November 27, 2017
Semalt Expert pojašnjava zašto SEO treba postati integralna komponenta vaše tvrtke
Reply