Back to Question Center
0

Semalt Expert: Kako povratne veze utječu na Vašu kampanju SEO

1 answers:

U bilo kojem online poslovanju, optimizacija tražilice bitna je za vidljivost na mrežikao i povećanje vjerodostojnosti i konverzije. Za ove i mnoge druge razloge, rang je mora imati značajku za bilo koji digitalni marketerželeći istražiti SEO. Prema godišnjim Google faktorima rangiranja koje je objavio Searchmetrics, čimbenici koji Google algoritam koristirang mjesta uključuju relevantnost i autoritet sadržaja, tehničke i web-dizajnerske faktore vaše web-lokacije, korisničke signale s Googleovog sadržajasvijest i autoritativne povratne veze.

Međutim, iscrpna analiza nekih web stranica koje se izvode danas može se u potpunosti prikazatirazličita otkrića. Na primjer, za određeni skup ključnih riječi, kvaliteta i količina veza ne mora značiti poziciju Googlearangira vas. Na primjer, web stranice s lošim vezama mogu biti više od onih s jačim vezama.

Searchmetrics izvješćuje da je tijekom vremena povratne veze u padu kao rangfaktor kao Google algoritam danas preferira druge čimbenike. Ova promjena rezultat je porasta društvenog medijskog marketinga. Društveni mediji imaju mnogodijeljenje veza koje mogu bolje predstavljati kvalitetan promet. Slijedom toga, povratne veze nisu primarni čimbenik kao što je nekad bioprije. Oni su samo čimbenik za prekid kravate, dok se rangiraju mjesta.

Jack Miller, viši menadžer za uspjeh korisnika Semalt ,raspravlja o relevantnosti povratne veze za jedinstvenu kampanju za SEO.

namjera sadržaja i korisnika

Google tvrdi da je jedna od najvažnijih stvari koje treba uzeti u obzir pri SEO-urelevantnost sadržaja. Ovaj je čimbenik korisnost sadržaja koji postavljate na vašu web-lokaciju korisniku ne samo za crtanje tona prometa.relevantnost sadržaja ovisi o pretraživanju ključnih riječi. Google roboti također mogu otkriti šanse da netko iskoristi ovu situaciju. Crnošešir trikovi SEO kao što su ključna riječ punjenje više ne rade i Google bilješke takve web stranice u nekoliko dana.

Korisnička namjera ovisi o tome kako korisnik interakciju s relevantnim sadržajem uRezultati pretraživanja. Takve taktike čistih mamaca i prebacivanja za dobivanje masivnog prometa sada su zaplijenjene kako bi bilo koja pravilna upotreba Google algoritma,čime se čitav proces sada temelji na sadržaju. Google savjetuje internet marketingu da pronađe ravnotežu između relevantnosti sadržaja i korisnikazadovoljstvo, a ne samo ključne riječi.

Tehnički čimbenici

Vaša web arhitektura ne bi trebala imati pogreške i greške. Web mjesto bi trebalo bitidovoljno brzo i osjetljivo na rad na različitim uređajima, operacijskim sustavima u različitim preglednicima. Google algoritam nagrađuje stranicu sodgovarajući mobilni prijateljski sučelje kroz rangiranje. Ostali tehnički čimbenici kao što su brzina stranice, veličina datoteke, interno povezivanje i HTTPShosting stupa na snagu kada povezuje tehničke značajke s SEO i povezivanjem.

Zaključak

U digitalnom marketingu izvedba SEO čini okosnicu prisutnosti na mreži idigitalni brandiranje. Povezivanje je jedan od SEO strategija koje su činile magiju prilikom rangiranja web stranica. Međutim, s nedavnimpromjena načina funkcioniranja Google algoritma, drugih čimbenika kao što su HTTPS pravila, Inicijative za mobilne uređaje, relevantnost sadržaja i društvene značajkemedijski marketing dolazi u igru. Visoke klikovne stope, popunjavanje ključnih riječi i tehnike poput mamca i prekidača više neće raditi i mogurezultiraju SEO kaznom. Slijedom toga, backlinking također nije čimbenik za veću težinu kada želite napraviti jedinstvenu SEO kampanju.

November 27, 2017
Semalt Expert: Kako povratne veze utječu na Vašu kampanju SEO
Reply