Back to Question Center
0

Semalt Expert: 5 Vital Digital Marketing Trendovi za 2017

1 answers:

Digitalni oglašivači često susreću fiksne inovacije i promjene u digitalnomokoliš. Stopa promjene često je nemilosrdna i ponekad brutalna. Poslovna povijest prikazuje da su usvajanje i evolucija jedini načinpreživjeti u okruženju koje se često mijenja.

Godine 2016. nastavljaju se digitalni pomak redizajniranja okruženja marketinga.rastući trendovi mobilne dominacije dosegnuli su razinu koja će štetiti radu na stolnom računalu. Web-lokacije kao što su Pinterest i Snapchatrastu i kontinuirano privlače korisnike. Trenutni razvoj događaja prikazao je ono što digitalni potrošači predviđaju.

S iskustvom rada s različitim malim i srednjim poduzećima,prolazimo kroz različite promjene tijekom godina - očekujući nova pitanja i optimiziramo na nove mogućnosti, izgubiti ili prilagoditi: u našem slučaju, ovogovoreći je dokazano istinito. Kao takav, u svakom trenutku se usredotočimo na horizont kako bismo pokušali predvidjeti što leži u budućnosti.

Početkom trećeg kvartala 2017., Vodeći stručnjak iz Semalt ,Nik Chaykovskiy, sažeo je popis trendova koji su jezgra digitalnog marketinga kako bi oglašavači optimizirali ove nove trendove.

1. Mobilni je informiranje trenutnog konzumerizma

Korištenje mobilnih telefona povećao se s anketom tvrtke Pew ResearchCentar koji prikazuje da je 77 posto građana SAD-a imalo smartphone. Ovogodišnja statistika pokazat će da su smartphonei najcjenjeniji kupcinajpopularniji partner za kupnju.

Pametni telefon sada može provjeriti recenzije proizvoda, preporučiti proizvode i proizvodekupi pomoću preglednika. Stopa u kojoj se ti uređaji integriraju u naš svakodnevni život čine ih dio naše kulture.

2. Streaming video uživo stalno dobiva trak

2015. Meerkat je pokrenuo aplikaciju za streaming uživo koja je bila novost.Godinu dana kasnije, najveće stranice društvenih medija su se prebacivale s Facebooka, Twittera, Instagrama i YouTubea.

Streaming uživo omogućuje robnim markama i trgovcima konkurentnu prednost nad ostalimajer obogaćuje korisničko iskustvo. Dobro osmišljen live chat omogućava brandu da njeguje transparentnost i omogućavainterakcija koja nikada prije nije bila ponuđena.

3. Veliki podaci omogućuju personalizaciju

Veliki podaci ključni su za povećanje prilagođenog korisničkog doživljaja. Amazon,Spotify i Netflix primjeri su velikih tvrtki koje optimiziraju na velikim podacima s ciljem pružanja visokog stupnjapersonalizacija. Povećanje podataka omogućuje marki da bolje predviđaju i ciljeve rezultiraju povećanim brojem korisnika.

4. Automatizacija marketinga je prisutnija

Većina marketinških stručnjaka smatra ključnu važnost marketingaelement uspjeha. Automatizacija se trenutno koristi za pojednostavljenje aspekata sadržaja marketinga.

5. Umirujuće oglašavanje povećava sadržaj marketinga

Sadržajni marketing stvorio je bazu za loš i dobar sadržaj. Ogromanobujam postojećih podataka prisilio je inovatore na strategiju na bolji način uključivanja publike i strategija dizajna kako bi se korisnici uključilirazličita iskustva.

Konačne misli

Najuspješniji pothvati, veliki ili mali, prisiljeni su se razvijati i inoviratinove strategije osiguranja održivosti. Fokusiranje na gore navedene trendove i njihovo integriranje predstavlja veliki korak ka otključavanjurazne marketinške mogućnosti.

November 27, 2017
Semalt Expert: 5 Vital Digital Marketing Trendovi za 2017
Reply