Back to Question Center
0

Semalt definira 5 mitova koji oštećuju SEO ugled

1 answers:

Dok praksu SEO potiču obrambene pretraživanje i pretraživanje u pozadini, vibit će iznenađeni neki od najboljih rezultata koji se pojavljuju kada pretražujete pojam 'SEO'. Zapravo, Google automatski automatizira negativne rezultatekomentari pored riječi SEO. To dovodi do spoznaje da je ova praksa zaradila negativni ugled.

U osnovi, SEO olakšava automatizirane robote tražilice i pauke za pristupweb-stranica, dešifrira svoju stvarnu svrhu i značenje i eventualno indeksira svoj sadržaj za buduće reference pretraživača. Taj proces organiziranjaweb stranice čine ga brzim i prikladnim za korisnike tražilice i samu tražilicu jer može proizvesti relevantne rezultate pretraživanja zaodređeni upit za pretraživanje.

Artem Abgarian, vodeći stručnjak za Semalt Digital Services, objašnjava gdje SEO ima lošu reputaciju.

1. Neželjene e-poruke

SEO kao novo i rastuće područje prakse privlači početnike i učenike. Upotraga za poslom, ti početnici ciljaju korporacije i popularne pojedince s desecima neželjenih poruka e-pošte koje završavaju spamem svoje pristigle poštena tjednoj osnovi. Način na koji većina tvrdi da je stručnjak predstavlja ih kao varljive i lažne pojedince, stoga je loš ugledTrgovina. U većini slučajeva e-poruke obećavaju da će riješiti previše problema za ciljanu tvrtku da vjeruje. Također se događa da neki od njihsamo-proklamirani SEO stručnjaci doista su scammers.

2..Punjenje ključnih riječi

Ključna riječ je temelj SEO. Koristite ga dobro i žeti željene rezultate. Uisto gledište, namjerno ili nevino ponavljanje i popunjavanje ključnih riječi za manipuliranje rezultatima upita pretraživanja u teškoj kazni i bolisvrha usvajanja SEO. Vaša gustoća ključnih riječi za članak mora biti pravedna kao dovoljna za postizanje povoljnog ranga i izbjegavanjekazna od tražilica.

3. Mrtvaci i vrata

Ova kontra produktivna praksa uključuje upotrebu HTML kodova na sadržajima zaodređenu temu s namjerom manipuliranja indeksiranjem i rangiranjem. Kada korisnik klikne vezu ili stranicu, preusmjeravaju se na drugu koja nije povezanaweb mjesto za stvarni sadržaj koji se upravo koriste za usmjeravanje prometa na početnoj web stranici. Tehnika kopiranja i vrataneprilike kako korisniku tako i tražilici, što je rezultiralo lošim ugledom.

4. Trgovanje vezama

Svi znamo moć SEO ima u e-trgovini. Vlasnici web stranica i SEO stručnjacishvatiti potrebu za iskorištavanjem te moći, stoga oni rezultiraju u praksi kao što su kupnja veza za manipulaciju ljestvicama na upitima za pretraživanje. Te vezeobmanjujuće zaobići tražilice generiranjem lažne autorske stranice bez otkrivanja. Međutim, legitimni takvi motori, kao što je Google, jesuuhvatiti se s ovom praksom i nametanje težak kazne na krivce.

5. Skriveni sadržaj i veze

pametna i obmanjujuća tehnika koja se koristi za skrivanje ili prikazivanje različitih sadržaja od onoga štokorisnik klikne. Može se prepoznati kao tekst iza slike ili bijelog teksta na bijeloj pozadini. Pravi i ugledni SEO praktikanti suvjerojatno neće koristiti ovu tehniku, iako još uvijek uobičajenu i denting SEO ugled.

Sve industrije doživljavaju i protive se inherentnim izazovima koji se tiču ​​etike.SEO industrija reagira i usvaja neetičnu praksu u skladu s tim.

November 27, 2017
Semalt definira 5 mitova koji oštećuju SEO ugled
Reply