Back to Question Center
0

Najtoplijeg SEO Trendovi u 2017: Insight From Semalt

1 answers:

Godine 2017. pojavili su se novi trendovi optimizacije tražilice. Ta promjena slijedinajava novih algoritamskih kriterija koje je razvio Google. Načelo daje više težine aspektima SEO kao što je kvaliteta sadržaja irelevantnosti, kao i pokretnih inicijativa. Istovremeno, stare taktike kao što su popunjavanje ključnih riječi smatraju se crnim šeširomalate koji uzrokuju kazne.

Nik Chaykovskiy, stručnjak za Semalt Digitalne usluge daju neke SEO ideje, koje ovu web stranicu mogu učiniti ove godine vrlo brzo.

1. Očekujte stalni naglasak na mobitelu

Google sadrži web-lokacije prilagođene mobilnim uređajima. U posljednja dva desetljeća,mobiteli su polako zamijenili stolna računala u pregledavanju interneta. Od 2015. Google je objavio web-lokacije prilagođene mobilnim uređajimabi bili kriteriji za Google da rangiraju web stranice. Nadalje, web stranice koje nemaju mobilnu prijateljstvo sučelja primaju akazna za dobivanje niskih razina. Google je također jasno rekao da će uskoro podijeliti indeksiranje mobilnih i stolnih web stranica. Zazbog toga, web lokacije za izradu osoba trebale bi ih mobilizirati, optimizirati pretraživanja na mobilnim uređajima i povećati brzinu odgovoramjestu. Indeks mobilnih usluga učinit će takve web stranice visokim.

2. Očekujte više web-lokacija za ubrzanje mobilnih stranica (AMP)

Od 2015. AMP-ovi su bili trend kada je riječ o optimizaciji web stranicaza mobilne preglednike. Od prijelaza mobilne prijateljske inicijative, AMP je jedan od načina osiguravanja da web stranica ima UEO..AMP-ovi se učitavaju do 5 puta brže i istodobno čuvaju potrošnju podataka do 8 puta veći od uobičajenog načina na koji web stranice konzumiraju.

3. Važnost optimizacije korisničkog doživljaja (USO) će se razvijati

Google je savjetovao mrežnim trgovcima i graditeljima web stranica da više stave naglasakna izgradnji kvalitetnih web stranica. Google se oslanja na čimbenike kao što su jednostavnost, jednostavnost korištenja, navigacija i dostupnost. Web mjesto bi trebalo datikorisnik ima dobar doživljaj pregledavanja kako bi prvo rangirao u tražilicama.

4. Glasovno traženje je u porastu

Pretraživanje glasa pokreće se kao jedna od metoda za obavljanje pretraživanja.Softver poput Siri, Cortana i Google Now upotrebljava glasovne naredbe za postavljanje upita za pretraživanje u tražilicu. Web programeri trebali bi se potruditiu ovo novo polje posebno s porastom uređaja koji koriste internet kao što su pametni televizori.

5. Sadržaj je sada usredotočen na namjeru pretraživanja

SEO je usmjeren na istraživanje ključnih riječi. Međutim, Google je sada pretraživač.Google će rangirati sadržaj koji ima veliki interes publike. Parametri kao što su stopa napuštanja početne stranice, vrijeme angažmana i stranice posjećenebit će neki od čimbenika u rangiranju više na Googleovim stranicama s rezultatima tražilice (SERPs).

Zaključak

Kao digitalni marketer, treba ostati budan i spreman držati korak spromjene. Za ovu godinu, većina tražilica uvela je nekoliko izmjena. Iz promjena AMP-a na prvi mobilni uređaj za mobilne uređaje. Te promjenenapravili su nekoliko trendova za promjenu tradicionalne prakse tražilice. Slijedeći gore spomenute savjete, može biti spremna zapromjene koje rezultiraju dobivanjem dobrog ranga na tražilicama.

November 27, 2017
Najtoplijeg SEO Trendovi u 2017: Insight From Semalt
Reply