Back to Question Center
0

Kako poboljšati izvedbu Vašeg SEO s unutarnjim vezama - Savjeti od Semalta

1 answers:

Tisuće web stranica postoje i mnogo se više stvara svakodnevno. konkurencijaza on-line prisutnost je krut. Da biste imali najsuvremeniju prednost vaših konkurenata, trebate optimizirati svoju web-lokaciju putem SEO-a na web-lokaciji. Jedan odnajvažniji elementi on-site SEO su unutarnje veze. Međutim, većina ljudi ne obraća pažnju na to. Interne veze utječu na način pretraživanjamotori otkrivaju i pregledavaju vaš sadržaj i korisničko iskustvo.

Artem Abgarian, voditelj menadžera višeg menadžera tvrtke Semalt razvio je strategiju internih veza kako bi razbio vaše konkurente.

Kako pronaći unutarnje poveznice članka

Učinkovito sredstvo koje možete upotrijebiti za prikupljanje podataka na web-mjestu je Screaming Frog. Toima i besplatne i plaćene verzije. Besplatna verzija namijenjena je manjim web stranicama.

Pokretanje web stranice

Za početak unesite URL web stranice koju želite indeksirati. Ovisno osat, može potrajati minutu do jednog sata za učitavanje. Budući da nam je potreban samo URL, isključite Javascript, CSS, provjerite veze i Javascript izvanmapa. Poništite sve što vam nije potrebno pod "konfiguracijom" pauka ".

Dodatni interni linkovi

Nakon što je indeksiranje izvršeno, moramo pronaći URL koji istražujemo. Napravitipostupak brzo, unesite kraj URL-a u okvir za pretraživanje. Nakon što ga nađete kliknite na pravi URL i filtrirajte u HTML. Zatim kliknite na"u vezama" pri dnu stranice. Naći ćete sve unutarnje veze u URL-u koji ste odabrali.

Sljedeći je korak izvoz internih veza. Da biste ih izvozili, kliknite desni klikna URL-u, a zatim odaberite "Export> Links".

Očistite Unutarnji popis veza

Nakon vađenja unutarnjih veza, sljedeći korak je očistiti popis. to jemoguće duplicirati URL-ove zbog taksonomskih stranica i parametara praćenja..Stavite URL-ove u Google dokument i uredite ih abecednim redom.Duplikat URL-ova grupirat će se i stoga ih je lako ukloniti.

Sljedeći korak je traženje posebnih znakova za uklanjanje URL-ova. Ako koristiteNaredba za korištenje Maca + F. Za sustav Windows koristite control + F kako biste ih uklonili, ostavit ćete popis internih veza i drugih sidrenih tekstova.

Studija optimizacije na licu mjesta

S popisom internih veza morat ćete odlučiti o faktorima na licu mjestaželite pregledati. Ovdje su kriteriji za korištenje.

  • Ključna riječ koja se koristi u URL-u, sidrenom tekstu i oznakama naslova.
  • Duljina članka.
  • Provjerite je li veza na prvoj stranici.
  • Ako je veza pronađena u prvih 100 riječi članka.
  • Datum objavljivanja i ažuriranja članka.

Upotrijebite Google listu za pregled svih veza i bilježenje rezultata.

Kako ga koristiti ovisi o tome je li vaša web stranica nova ili je već postojala.

Nova web stranica

Za novu web stranicu odaberite ciljnu stranicu i pokrenite ga kroz proces koji se raspravljaiznad. Naći ćete sve veze i kako su optimizirani.

Zatim obavite reviziju povratne veze kako biste razumjeli opseg posla koji je potreban za glavnu stranicu.Upotrijebite glavnu stranicu da biste generirali ideje za sadržaj. Za generiranje popisa ključnih riječi potreban vam je plaćeni račun SEMrush. Iz informacija koje dođeteIzradite popis ključnih riječi na temelju sadržaja konkurenta.

Postojeća web stranica

Postupak je drugačiji ako imate postojeću web stranicu sa sadržajem. Odključne riječi odlučuju vaš sadržaj kamena. Zatim upotrijebite SEMrush da biste izvezli sve kontakte i provjerili postoji li stranica koja je već rangirana za vašuključne riječi. Ažurirajte stranicu i koristite ga.

pregled s

Važno je imati kontrolu nad svojim unutarnjim vezama. Veze upotrebljavajutražilicama da kažem stranice koje smatrate relevantnima, kao i da pomognete posjetiteljima da krenu na stranicu.

November 27, 2017
Kako poboljšati izvedbu Vašeg SEO s unutarnjim vezama - Savjeti od Semalta
Reply