Back to Question Center
0

Gdje online potrošači počinju svoj putovanje za kupnju? Semalt stručnjak pruža vrijednu istragu

1 answers:

Književnost svaka stavka koju prosječni potrošač želi može se kupiti online. Ovaj prosjekkupac je razmažen za izbor na svakom artiklu s tisućama konkurentnih prodavača koji nude proizvod online istodobno.

Upravitelj uspjeha klijenta tvrtke Semalt Digital Services, Frank Abagnale, objašnjava gdje on-line shopper počinje otpuštati ovaj labavi kraj.

Gdje započeti

Godine 2016., online potrošačka studija provedena od strane Power Reviews ustanovila je da je većinaonline kupci počinju tražiti željenu stavku na Amazonu i Googleu. Potonji je postigao 35% svih kupaca anketiranih s prvomuzimajući 38% udjela. Slično tome, 21% kupaca preferira pokretanje pretraživanja na maloprodajnim web stranicama e-trgovine povezane s određenim robnim markama.S druge strane, eBay nosi 6% ove grupe kao svoje tržište izbora. Nalazi su stvorili uzbuđenje na tržištu, budući da jeobjavio je ugledna tvrtka koja se specijalizirao za vrijedne recenzije, ocjene i usluge pitanja i odgovora. Njihovo je izvješće osobito steklointeres od e-commerce igrača kao što su digitalni marketingu.

Ispravnost rezultata Power Reviews je nadalje opravdana kasnije iste godine kadacomScore provela je veliku studiju ponašanja potrošača. Ova anketa nije samo fakturirana na putu pretraživanja za on-line kupce, nego takođerizvanmrežni korisnici. U svojim rezultatima, 27% kupaca okrenulo se Amazonu za svoj prvi shopping putovanje..Legitimni tražilice postigle su 15%kao prva stanica za kupce. Zanimljivo je da se 13% ispitanika okrenulo određenim maloprodajnim prodajnim mjestima da bi kupovali svoje željene stavkejoš 14% okreće se na određene web stranice trgovaca. Mobilne aplikacije maloprodajnih kupaca također se odražavaju u anketi na 4%. Milenijalci su dosljednoveća sklonost za online kupnju od starijih kupaca. Jedina vidljiva razlika između dva istraživanja je nizak rezultat iz pretraživanjaovdje.

Ipak, dolazimo do zaključka prirodne optimizacije tražilice iAmazon kao glavne platforme za digitalni marketing, stvaranje interesa i pretvaranje prometa u prodaju. Također je mjesto za grlonatjecanje u obliku marketinških i prodajnih ratova velike veličine. Ipak na brojkama, tvrtke koje mogu iskoristiti ove dvije platformemogu lako doseći i utjecati na do 73% svog ciljnog tržišnog segmenta u svakom proizvodu. Najbolji primjer bi bio visoka muška obućaweb mjesto na Googleu. Ova web stranica može lako stvoriti interes za 35% kupaca online na Googleu i još 38% na Amazonu. Ove brojkepredstavljaju milijune dolara u poslovanju i time dobit.

Presuda

SEO prakse pomoći će online tvrtkama da optimiziraju svoje ljestvice na Amazonui prirodna pretraživanja. Ključni cilj ovdje je presresti i dotaknuti online kupce odmah na početku njihove online shopping putovanje. Doto ćete postići s detaljnim stranicama proizvoda s kvalitetnim sadržajem s dovoljno i točnim opise proizvoda. Sadržaj jekralj u SEO pa ne možete kompromitirati kvalitetu podataka i opisa koje koristite.

Ipak na sadržaj, ključne riječi i ključne riječi upotrijebite u proizvoduopis odražavaju one izraze koje vaši korisnici upotrebljavaju za opisivanje vaše robne marke ili proizvoda. Također, učinite cijene, klijentska iskustva i recenzije vidljivimakako bi pomogao u pretvorbi prodaje. Ista se strategija odnosi na e-commerce web stranice iako se dodatno može poboljšati arhitektura,infrastrukturu i korisničko iskustvo web stranice.

November 27, 2017
Gdje online potrošači počinju svoj putovanje za kupnju? Semalt stručnjak pruža vrijednu istragu
Reply