Back to Question Center
0

4 Uvjerljive taktike za digitalnu marketing kako bi poboljšao vaše performanse - Semalt Expert Concerns

1 answers:

Digitalni marketing uključuje e-mail oglašavanje, SEO, online oglašavanje, društvene medijei web dizajn. To predstavlja izazov vlasnicima lokalnih tvrtki koji samo žele privući više očnih kugli na svoje web stranice. Obično, ovipoduzetnici su previše zauzeti istraživanjem najboljih marketinških pristupa za svoje poslovanje.

U tom smislu, Nik Chaykovskiy, voditelj menadžera višeg menadžera tvrtke Semalt razrađuje se na važnim digitalnim marketinškim strategijama koje sve tvrtke mogu usvojiti u 2017. Vlasnici lokalnih tvrtki kao što su odvjetnici, stomatolozi,liječnici i ugostitelji naći će strategije iznimno korisnim.

1. Imajte na umu da je vaša web stranica konvertibilna "mustang".

Svaki aspekt digitalnog marketinga mora voziti SEO internetski promet naposlovne web stranice. To se mora smatrati vrlo važnim. Mnoge web stranice su stvorene s neodgovornim dizajnom, što znači da jesuizazov za navigaciju na uređajima kao što su mobilni i izgledaju čudno. Istraživanja pokazuju da preko 43% klijentovog prometa dolazi iz mobilnog uređajauređaji s predviđenim povećanjem. Stoga poslovna web lokacija mora biti privlačna jednostavnom navigacijom na mobilnim gadgetima. posjetiteljitrebao bi biti u mogućnosti kliknuti na adresu e-pošte ili telefonski broj da biste se obratili vlasniku tvrtke ili upravljanju. Osim toga, ako klijenti imajuda biste zapisali kontakt, tvrtka će vjerojatno izgubiti konkurente s web-lokacijama koje su optimizirane za mobilne uređaje. Ideja, dakle,je pretvoriti posjetitelje u eater, e-mail, telefonski poziv ili walk-in.

2. Izvršite "bogate odgovore" na web stranici.

Ljudi sada mijenjaju kako koriste Google. Posjetitelji više ne želepaziti na informacije, ali preferiraju Google da odgovori na njihove upite. Kao tvrtka, Google je uložio u ovu priliku uvođenjem"bogati odgovori" u algoritam pretraživanja i poboljšanje SEO iskustva. To daje preciznije rezultate. U tom smislu, bilo koji lokalni posaovlasnik ima uobičajena pitanja na koja često reagiraju od klijenata. Stoga bi bilo sjajno implementirati bogate odgovore na poslovnoj web stranicitako da se prvo pojavljuju kada se Google postavlja pitanja.

3. Pažljivo iskoristite društvene medije.

Očigledno, većina lokalnih tvrtki zaglavi se prilikom odlučivanja o društvenim kanalimaza upotrebu i način objavljivanja. Važno je pravilo razumjeti vašu bazu klijenata. Društveni mediji nisu novi koncept. PodešavanjeVaši klijenti, počnite od drugih stručnjaka za društvene medije. Štoviše, objavljivanje na društvenim medijima jednostavno stvara glas za poslovanjeOsim komuniciranja s lojalnim klijentima. Stoga, poduzetnik treba paziti da izbjegne preopterećenje stranice s promocijama i specijalitetima.

4. Ostanite usredotočeni na e-mail marketing.

Nekoliko godina natrag, marketing e-pošte stavljen je na stranu kako bi utrnuo put za društvomedijski marketing. Međutim, za većinu lokalnih tvrtki, marketing e-pošte je jeftina i sjajna tehnika komuniciranja s korisnicima. Instagrami Facebook pokazuju post na samo dio sljedbenika. Oni zahtijevaju da jedan platiti do više ljudi. Poduzetnik može poslati nove stavke izbornika,informacije o događajima i akcije bez ikakvih troškova putem e-pošte. Korištenje MailChimp-a omogućuje vlasniku tvrtke slanje poruka na 2.000 kontakata koji suučinkovitu marketinšku platformu.

Zaključno, vlasnici lokalnih tvrtki trebali bi stalno gledati svoje poslovanjeweb stranice kako bi bili sigurni da su podaci o kontaktu operativni. Druge strategije digitalnog marketinga mogu se zatim implementirati kako bi se promet usmjerio nastranica.

November 27, 2017
4 Uvjerljive taktike za digitalnu marketing kako bi poboljšao vaše performanse - Semalt Expert Concerns
Reply