Back to Question Center
0

10 savjeta za WordPress web stranice od Semalt

1 answers:

Tražilice brinu samo o nekim "tehničkim stvarima" poput alt oznaka, naziva datoteka,i ključne riječi. Razumijevanje načina funkcioniranja tih "tehničkih stvari" može donijeti uspjeh u poslovanju, a zanemarivanje im može djelovati protiv vas.

Artem Abgarian, menadžer uspjeha klijenta tvrtke Semalt daje vrijedne savjete o tome kako se primijetiti na Internetu sa svojom WordPress web stranicom.

  • Sadržaj je najbolja optimizacija. Optimizacija je učinkovita samo ako je podržanaup jedinstvenim i kvalitetnim sadržajem. Tekstovi i ključne riječi označavaju temu posta. Sadržaj treba usredotočiti na potrebe posjetitelja, a ne na pretraživanjemotori. Također mora biti čitljiva i razumljiva.
  • Razmjena povratnih veza. Ako je ova razmjena ispravno provedena i veze dolaze izrelevantne web stranice s visokim autoritetima koje nude isti sadržaj vašoj web-lokaciji, pružit će vam velike prednosti.
  • Dodjeljivanje odgovarajućih imena datotekama slika. Crtanje na najrelevantnije slike itekstovi sadržani u postu, Google prikazuje sve rezultate koji se odnose na njih na temelju upućenog upita. Preporučljivo je koristiti ključne riječi određenepredmet na slici, prisjećajući se upotrebe alt oznake i oznaka naslova radi povećanja vidljivosti i optimizacije.
  • Kratki permalinks koji uključuju ključne riječi. Prednosti su razumljive permalinksza posao. Na permalinku su relevantne samo prve četiri riječi, jer Google izostavlja sve riječi koje slijede..
  • Teme optimizirane za tražilice. Neke teme web-lokacije koriste previše koda za stvaranjeizgled i dizajn. Google mora pretraživati ​​i indeksirati putem izvornog koda kako bi iznijeli relevantan sadržaj. Što je složeniji kod, to je manjesadržaj i gustoća ključnih riječi dohvaćeni. Izvedba je ključni čimbenik prilikom određivanja ranga pretraživanja, zbog čega se brze izvedbe teme poboljšavajurang Googlea.
  • Izradite Sitemap u XML formatu. Lako je postići taj zadatak prilikom korištenjaDodataka Google XML Sitemaps. Ostali resursi za upotrebu uključuju alat za optimizaciju web mjesta i webmaster centar.
  • Istaknite informativni sadržaj ili ključne riječi. Tipke h1-h6 pomažu istaknutinaslova, podnaslova ili važnih poruka o članku.
  • Postovi društvene mreže. Objavljivanje u društvenim mrežama pametno je za SEO optimizaciju.Koliko promovira neku vrijednost za SEO, postovi bi trebali biti raznoliki, a ne samo poslovanja. Pomoći će vam da izgradite veliku komunikacijuizmeđu vas i vaše publike.
  • Zadržavanje od crnog šešira SEO praksi. Gotovo je nemoguće izigrati Googles upotrebom crnih šešira ili zrcalnih HTML stranica, a Google će ih na kraju pronaći i nametnuti teške kazne.
  • Rad s pravom platformom. Izbjegavajte upotrebu bljeskalice jer je nevidljivo za pretraživanjemotora i umjesto toga, koristite WordPress.

SEO poboljšava volumen ili kvalitetu prometa na određenoj web stranici. Tražilice pomoću ostvarivanju tog cilja pokretanjem prometa putem "prirodnih" ili "neplaćenih" rezultata pretraživanja. Teorija iza toga jest da je ranije, ili više, mjestopojavljuje se u redoslijedu rezultata, veći broj posjetitelja koje će primiti.

November 27, 2017
10 savjeta za WordPress web stranice od Semalt
Reply